Sådan gør du selv flyverdragten bedre for dit barn

Flyverdragter til børn er en fantastisk hjælp til at holde dit barn varmt og beskyttet i vintermånederne. Men udover at være varm og behagelig kan flyverdragten også være en meget funktionel påklædning.

Ved at tilpasse og tilføje nogle ekstra ting hist og her kan du gøre flyverdragten endnu mere praktisk og brugbar for dit barn.

Lommer

Mange flyverdragter har ikke lommer, men ved at sy et par lommer på flyverdragten kan du give dit barn mulighed for at opbevare små genstande som halstørklæder eller små stykker legetøj.

Reflekterende bånd

Hvis din flyverdragt ikke allerede har reflekterende detaljer, kan du tilføje reflekterende bånd eller tape for at øge synligheden og sikkerheden, især hvis dit barn bevæger sig udenfor i mørket.

Integreret hætte

En flyverdragt med en integreret hætte er praktisk, da det fjerner behovet for at medbringe en separat hue. Sørg for, at hætten er justerbar og godt isoleret for at beskytte dit barns hoved og ører mod kulden.

Aftagelige sokker og handsker

Nogle flyverdragter kommer med aftagelige sokker og handsker, der er fastgjort med knapper eller lynlåse. Det gør det nemt at tage dem af og på og giver mulighed for at tilpasse påklædningen efter behov. De er også nemme selv at tilføje.

Snefang

Flyverdragter med indbyggede snefang ved anklerne og håndleddene hjælper med at forhindre sne i at trænge ind i dragten, når dit barn leger i sneen.

Forstærkede knæ og bagdel

Børn er aktive og kan slide deres tøj hurtigt. Opgrader dit barns nye flyverdragt med forstærkede knæ og bagdel, der kan modstå slid og øge holdbarheden betragteligt.

Justerbare stropper og elastikker

Nogle flyverdragter har justerbare stropper og elastikker ved taljen, ærmerne og benene. De gør det muligt at tilpasse pasformen og forhindre kold luft i at komme ind.