Dansk tekst

Dansk her og nu > 2 > Tekst og dialog

Dansk her og nu, hjælper dig til at lære dansk. du kan høre, læse og lave øvelser. … Tekst og dialog På Cafe … Danmark og danskerne.

Dansk her og nu, hjælper dig til at lære dansk.du kan høre, læse og lave øvelser

Tekster fra Danmarks middelalder og renæssance 1100-1650 …

Dette site indeholder tekster fra middelalderen på sprogene gammeldansk og latin. En del af teksterne er lemmatiserede og sammenkoblet med Gammeldansk Ordbog.

En elegisk dansk tekst – Information

18. maj 2013 — En elegisk dansk tekst. ‘Only Teardrops’, dette års danske Melodi Grand Prix-vinder, er en antikrigssang og kun en tåreperser i titlen.

tekst – Den Store Danske – lex.dk

tekst | lex.dk – Den Store Danske

Tekst, (af lat. textus ‘sproglig sammenhæng’, egl. ‘sammenvævning’, afledn. af texere ‘væve’), en eller flere ytringer, der udgør en sammenhængende …

Tekst, (af lat. textus ‘sproglig sammenhæng’, egl. ‘sammenvævning’, afledn. af texere ‘væve’), en eller flere ytringer, der udgør en sammenhængende meningshelhed; betegnelsen bruges på dansk mest om det skrevne. Det er den indholdsmæssige sammenhæng, der afgrænser en tekst, jf. Marie er blevet syg. Alligevel går hun på arbejde, hvor de to sætninger er tæt forbundne meningsmæssigt.

Tekster på dansk – heimskringla.no

af Anker Eli Petersen. Tekster på dansk. A. Oversatte kildetekster. Edda. Den ældre Edda – flere oversættelser; Eddalignende tekster …

KaBoks Die – Dansk Tekst / Ord (dansk) – Hobbyboden

KaBoks Die – Dansk Tekst / Ord (dansk)

KaBoks Die – Dansk Tekst / Ord (dansk). Varenummer Varenr.: 35-35004. Levering Leveringstid: 1 til 2 hverdage. Loyalitetsrabat:.

Die, der kan bruges i f.eks. Big Shot.

Stampendous Cling Stamp – Dansk Tekst / I Dagens Anledning

Clingstamps, stempler monteret med en glat bagside, og som bruges sammen med en akrylklods.

Hvordan skriver man korrekt dansk? – Sprogkontoret

18. feb. 2020 — Dansk er ikke det nemmeste sprog, når det kommer til at skrive og stave korrekt. … En fejlfri korrekt dansk tekst – hvordan?

Dansk er ikke det nemmeste sprog, når det kommer til at skrive og stave korrekt. Her får du hjælp og tips.

HÅNDVÆRK bookazine no.3 dansk tekst

HÅNDVÆRK bookazine no.3 dansk tekst– shop-haandvaerk.com

Indhold: interview, reportage, inspiration. Format: bookazine uden annoncer, halvårlig publikation. Sprog: dansk og engelsk. Sideantal: 160

Stofområder: håndarbejde, håndværk, kunsthåndværk og design HÅNDVÆRK bookazine no. 3 handler om at føle sig hjemme. Hjemme, hvad enten det drejer sig om hjem i bogstavelig forstand, eller om i overført betydning, at have hjemme i et håndværk, et materiale eller et landskab.

Keywords: dansk tekst, tekst dansk